Slo MK 3-1 på Lørdag

Hundvåg slo MK hjemme i vinden på lørdag. 2 mål fra Larsi "Zlatan" Hummervoll i 2.omg var nok. Det stod 1-1 til pause

Hundvåg: Jonas-Nikko,Høvrig,Hampus,Mjølkevig- Ø.Løkling,L.Løkling, Ørjan,Håkon-Preben,Larsi

Hundvåg fikk 1-0 ved Morten Melkevig etter en corner ca 10minutter ut i kampen, frisk åpning av Hundvåg igjen som hadde kamp fra torsdag i beina, virker som Bjarte satser på en sesongoppladning med hardkjør i lavlandet i år. Hundvåg har de senere kamper hatt mye rusk i maskineriet bakover på banen, også mot MK. En corner blir dårlig/aldri klarert skikkelig og MK setter inn 1-1 etter en 20-25min spill. Kampen er forsåvidt jevnspillt, selv mener jeg at begge lag slet med å etablere noe spill og at kvaliteten var av ymse slag periodevis, den sterke vinden kan også ha hatt en rolle. MK virket solide sentral bak og med to raske gode spisser som heleveien stresset oppbyggingen til Hundvåg.

2.Omgang fortsetter slik som den første sluttet, mye ball, Hundvåg prøver noen lange opp i rom, men de fleste blåser bort. Litt typisk i dag var det at når kombinasjonene satt så ble det stoppet av et svakt innlegg eller en dårlig avsluttning. MK er hele veien halv-farlige med de raske spissene, de er farlige på gjennomløp og ved et konstant press på et balltrillende Hundvåg. MK's rutinerte stopper gjør en svak avlering mot egen keeper og Larsi er på pletten, snapper opp, runder og setter sikkert inn 2-1. I denne fasen har Hundvåg tatt over har kontroll på kampen, Nikko er villig på høyre og midtbanen v/Lars i spissen klarer å sette opp kombinasjoner på 1-2 touch som MK ikke klare forsvare seg mot, her kunne Hundvåg gått opp til 3-1 tidligere, men må vente til Larsi blir tredd igjennom sentral og mot en utrusende keeper gjør han ingen feil, lobber arrogant over og Hundvåg tar føringen 3-1. MK hadde noen muligheter, bl.a en stor som Nikko fikk kastet seg ned og blokkert med ryggen.

Hundvåg er godt fornøyd med seier over et sterkt 3.divisjonslag, dog er det noe svakere en de beste årgangene til MK, men de har sterke resultater i vinter, og med tanke på at litt sput i beina manglet siden torsdagskampen så lover det godt for kommende sesong, vi satser på at oppkjøringen i lavlandet gir avkasting.

HEIA HUNDVÅG