Treningsleir Haugesund 7-9 August Hundvåg A-lag

Oppkjøring til høstsesongen Hundvåg A-lag

Vi valgte å legge årets treningsleir i forkant av høst sesongen dette året, istedenfor før sesongen. Treningsleiren ble lagt til Haugesund og Djerv 1919 sitt treningsanlegg. Her ble vi mottatt av daglig leder  i Djerv 1919, Håkon Melkevik. Vi fikk en omvisning på anlegget deres, som må sies å være veldig bra stand. Klubbhus, Djervhallen og banen var imponerende, alt var på stell. Vi fikk låne nyoppusset garderobe i Djervhuset for hele helgen. En stor takk til Djerv 1919 for hjelpen.

Fredag morgen reiste støtteapperat og spillere, totalt 21 stk opp til Haugesund. 2 gode treningsøkter på fredagen. Mat og overnatting var på Scandic hotell, 10 minutt spasertur fra treningsanlegget.  Fredagskvelden ble avsluttet med at samtlige spillere gikk på bowling, mens støtteapparatet fikk planlegge neste dag i fred og ro.

Første økt på  lørdagen ble forsvarsrekken vår  drillet av Harald, kommunikasjon og sideforskyvning, og dette viste godt igjen i spilløkta mot slutten av denne økta. Godt å høre spillere som kommunisere seg imellom, slik vi ønsker. Håper dette viser igjen når vi kommer igang med kampene. Til siste trening på lørdagen var det en del slitne bein, men kvaliteten på denne økta ble også god. Støtteapapratet var meget fornøyd med utbyttet av denne oppkjøringen mot høstsesongen. Lørdagen ble avsluttet med en tur på Sildajazz etter middagen, for de som ønsket det.

Søndag var det retur til Hundvåg etter frokost, alle kom seg vel hjem. For de som ikke helt har stedsans, så måtte de stå over en ferje. Skiltingen i nordfylket er ikke så veldig god.

Sigurd Solheim