Fotografering 2018

Informasjon om klubbfotografering 2018.

Vi skal i år igjen fotografere alle lag og medlemmer i klubben, og det er Foto-Expressen AS som kommer og fotograferer oss. Fotografering skal skje onsdag 23/5, torsdag 24/5, onsdag 30/5 og torsdag 31/5.

Lagene har fått fototid som følger:

 

Fotograferingen skal foregå ved Kiwibanen (gressområdet ved banen), og dette blir da oppmøtested. Nøyaktig hvor fotograferingen blir gjort avgjør fotografene når de ankommer onsdag 23/5, lagene som skal fotograferes organiserer seg i nærheten av der bildene blir tatt, slik at fotografene vet at dere er neste lag ut. 

Alle spillerne skal stille i drakt. For lag i ungdomsavdelingen skal også shorts/strømper som er mottatt av klubben benyttes. Trenere og lagledere stiller i Hummel treningstøy som dere har mottatt av klubben.

Lagleder/trener må huske å hente skjema til alle spillerne før fotografering, dette skal spillerne ha med seg ferdig utfylt når de møter til fotografering (uavhengig av om de vil bestille bilder eller ikke). Skjema ligger på møterommet på klubbhuset - ta så mange som dere er spillere på laget.

For å unngå forsinkelser er det viktig at lagene er klare til oppsatt tid.