Foreldremøte Kiwi Hundvåg Knotteskole

Vi inviterer foreldre og foresatte til deltakere på Kiwi Hundvåg Knotteskole til foreldremøte på klubbhuset onsdag 3. oktober kl. 19:00.

Nå har vi gjennomført siste trening på årets Kiwi Hundvåg Knotteskole, og da inviterer vi dere til foreldremøte. Foreldremøtet er for de som har barn som ønsker å fortsette på fotball i Hundvåg Fotballklubb.

Foreldremøtet finner sted på klubbhuset onsdag 3. oktober kl. 1900 (til ca. 2030). Alle som har barn som ønsker å være med videre bør være representert med minst en forelder/foresatt (barn skal ikke være med).

Agenda:

Kort informasjon om Hundvåg Fotballklubb og hvordan treningsopplegget blir fremover

Dele barna inn i lag, ca 8-12 spillere pr lag

Finne trenere og lagledere til hvert lag blant foreldre/foresatte (minimum 2 trenere og 1 lagleder pr lag)

PS: 2012-barn som allerede har begynt å trene med 2012-lagene trenger ikke å komme på dette foreldremøtet. Dersom dere har mottatt denne e-posten, vennligst gi en tilbakemelding med barnets navn, samt hvilket lag barnet har begynt på.

PS2: Dersom ditt barn ønsker å være med videre, men foreldre/foresatte er forhindret fra å delta på foreldremøtet: Send en e-post til undertegnede med beskjed om dette, samt barnets navn og fødselsdato. Gi også beskjed om dere kan bidra som trener og/eller lagleder.

Vel møtt på foreldremøte!