Ny hovedtrener for A-laget

Hundvåg Fotballklubb er veldig fornøyd med signeringen av Fabian Hovland (32) som ny hovedtrener for klubbens A-lag.

Fabian har spillererfaring fra blant annet 4. divisjon, men skader i ung alder gjorde at karrièren som spiller ble noe kortvarig. Videre har han trenererfaring fra FK Vidar sin ungdomsavdeling og rekruttlag, samt Egersunds IK sitt rekruttlag i 3. divisjon. Vår nye hovedtrener har sin fotballutdannelse i NFF med blant annet UEFA B-lisens, og med ambisjon om å ta UEFA A-lisens innen kort tid.


Offensiv og fremtidsrettet trener

Spillestilen som Hundvåg Fotball har nedfelt i sportsplanen passer perfekt med spillestilen som Fabian ønsker at et fotballag skal spille. Ballbesittende med hurtig pasningspill.

Det er et mål i klubbens sportsplan og ambisjoner, at alle lag skal spille etter denne stilen som en "gul tråd" fra bredde opp til senior.

Fabian har en filosofi som inkluderer tett oppfølging og inkludering av spillerne i trening og kamp.

"Vi var svært fornøyde da Fabian Hovland takket ja til å tiltre som ny hovedtrener for A-laget for sesongen 2019", sier Sigurd Solheim, seniorleder i Hundvåg Fotball.


Målsetting

Hundvåg Fotball ønsker med dette valget å få en klubb der spillestilen fra lagene i breddeavdelingen og opp til senior skal være lik, en "gul tråd" igjennom hele klubben, med fokus på spillerutvikling.


v/ Sportslig utvalg

Seniorleder

Sigurd Solheim