Paul Endre Ullenes på prøvespill i England!

Hundvågspiller Paul Endre Ullenes, G16, er invitert til prøvespilling i England!

Grimsby Town:

Allerede på torsdag reiser han til England for å prøvespille for et lag som heter Grimsby Town. Det er et lag på league two, altså fjerde nivå.

Paul Endre blir 16 år i morgen 23 januar, og i Grimsby er det lagt opp til at han skal trene med deres U18 pro gruppe, samt potensielt deres U16 gruppe. Det er videre lagt opp til at han skal spille kamp mot slutten av uka. De ønsker å se Paul Endre i både trening og kamp, for å få et godt vurderingsgrunnlag.


Stoke City:

Her var det Stig Johannesen (trener på 2- lags gjengen G15/G16), som er ihuga Stoke Fan som ønsket å prøve å få til det samme her, som i Grimsby.

Stig tok ikke direkte kontakt med klubben, men kontaktet den norske supporter klubben, som igjen tok kontakt med Stoke.

Stoke ble forespurt om Paul Endre kunne komme og trene med dem, og fikk info om at han skulle til Grimsby for trening/ prøvespill. Videomateriell av Paul Endre i kamp og trening ble sendt inn.

Han ble på dette grunnlag invitert ned for prøvespill.

Det er nå avtalt prøvespill i vinterferien. Han skal da trene med deres u16 eller u17 gruppe.

Også i Stoke vil de se ham i kampsituasjon, mot slutten av uka.

Stoke City mener å være et av de ledende akademiene i England. Har et flott anlegg, og fikk fire nye baner i fjor. Nivået på 16 og 17 åringene skal være ekstremt høyt.

Uansett utfall for Paul Endre av disse opplevelser, så vli det gi veldig nyttig erfaring. Å få komme inn og være en del av disse proffe akademier, gir et innblikk i hvordan treningshverdagen deres er, og andre forhold som kan gi motivasjon for videre satsning.

Vi i Hundvåg FK ønsker Paul Endre lykke til!


Maylin Goa Sivertsen

Ungdomsleder