Hundvåg fotball - en ny fase. Bli med?

Årsmøtet har valgt å endre navn til Hundvåg Idrettslag og Hundvåg fotballgruppe er derfor i en omstruktureringsfase.

Årsmøtet har valgt å endre navn til Hundvåg Idrettslag og Hundvåg fotballgruppe er derfor i en omstruktureringsfase. For å slå to fluer i en smekk, jobber vi samtidig med å sertifisere oss som kvalitetsklubb. Kvalitetsklubb er et kvalitetsstempel av NFF som viser at klubben driver strukturert, velorganisert og innenfor en hvis standard satt av NFF.

  • Gode stillingsinstrukser for alle verv vil hjelpe oss å drive klubben bedre inn i fremtiden
  • En klar og tydelig klubbhåndbok som er søkbar på fotballsidene
  • En sportsplan skrevet av fotballen for fotballen som vi sammen kan stå inne for.

I den forbindelse ønsker fotballgruppen innspill fra dere Trenere, Lagledere, Assistenttrenere og ellers andre verv, hvordan ser din fotballhverdag ut?

Hva gjør du, hva savner du, hva kunne du gjort, hvem samarbeider du med, trenger du kurs, gode ideer og praktiske beskrivelser. Kom med det😊Gode stillingsinstrukser for verv vil hjelpe oss å drive klubben bedre inn i fremtiden, det vil lette rekruttering og det vil gi klarere informasjon av hva som forventes av de verv vi har takka ja til.

Et ledd i det å bli kvalitetsklubb er å heve kompetansen. 11 medlemmer har tatt NFFs leder kurs 1.

2 medlemmer skal til Haugesund å ta Lederkurs 2 i April.

Kjære Trenere, vår viktigste ressurs. Trenerveileder rollen blir prioritert i år. Vi har 2 stykk påmeldt på NFF-kurset Trenerveilederen 2019. Disse to ser vi for oss at skal være "trenerne sin trener" i klubben. Gjert Smith er utnevnt som Trenerveileder i Hundvåg Fotball i 2019, og blir deres kontaktperson.


Send inn noen linjer hva dere kan se for dere…Hvordan vil dere/klubben benytte disse fremtidige veilederne?

Klubben vil og benytte anledningen til å informere om hva vi ønsker flere folk til. Det vil i organisasjonen til enhver tid finne store og små oppgaver som i dag kanskje ikke blir utført

  • Senior avdelingen trenger flere hender, er det noen som kan ta spesifikke roller her?
  • Klubben trenger og flere personer innenfor arrangementer/sponsor/turneringer o.l.
  • Noen som kan bidra til en mer levende hjemmeside?
  • Og til sist kunne klubben fått opprettet en større gruppe som jobbet i og rundt en «valgkomite`» som og kan rekruttere nye folk inn i organisasjonen for å tette de hull vi har til en vær tid?

«Någen kjenne någen som har hørt om någen som kan bidra med et eller aent, ja dokker kjønne tegningå, Roar, Ragnhild eller Stig-Olav tar gjerna ein kaffikopp med nye og kanskje gamle kjente».

Klubben er avhengig av at alle i organisasjonen har følerne ute for potensielle frivillige som kan være med å ta i et tak.

Med vennlig hilsen Sportslig utvalg