KURS - Oppmerksom på selvmordstanker, OPS! - MERK 18 årsgrense

Hundvåg Idrettslag inviterer deg og ditt idrettslag/klubb til å sette fokus på selvmord. Kurset et gratis og åpent for alle med frivilligverv på byøyene OPS! er et halvdagskurs hvor målet er å bli mer oppmerksom på selvmordsfare. Du lærer å identifisere mennesker med selvmordstanker og hjelpe dem i kontakt med noen som kan gjøre en førstehjelpsintervensjon/ gi videre hjelp.

OPS! er et halvdagskurs hvor målet er å bli mer oppmerksom på selvmordsfare.
Du lærer å identifisere mennesker med selvmordstanker og hjelpe dem i kontakt med noen som kan gjøre en førstehjelpsintervensjon/ gi videre hjelp.

Kurset passer for alle over 18 år som ønsker å bli mer oppmerksomme på selvmordstanker og bidra til å forebygge selvmord.
Som deltaker lærer du å:
- bevege deg forbi holdningsbarrierer som gjør at vi ikke oppdager, avfeier eller unngår signaler på selvmordstanker
- oppdage mennesker med selvmordstanker
- bruke de fire trinnene: fortell, spør, lytt og sørg for sikkerhet til å hjelpe personen med selvmordstanker til en som kan gi førstehjelp ved selvmordsfare.

Påmeldings linker:
08.05.2019 (max 30 personer) fra 1700 – 2100 på klubbhuset. https://web.spoortz.no/portal/public/event/signup.do?siteId=68&eventId=38245
06.06.2019 (max 40 personer) fra 1700 – 2100 på klubbhuset. https://web.spoortz.no/portal/public/event/signup.do?siteId=68&eventId=38244