Flaggborg i NM-semifinalen

Hundvåg er blitt forespurt om å stille med spillere til flaggborg i NM-semifinalen Viking-Ranheim 30. oktober kl. 20:00.

Hundvåg har fått tilbud om å stille med spillere til flaggborg i NM-semifinalen Viking-Ranheim onsdag 30. oktober kl. 20.00 (merk klokkeslettet). Dette er en fantastisk mulighet for oss å til å bli med på det som forhåpentligvis blir en festkveld på SR-Bank Arena med fulle tribuner, flomlys og siste hinder på veien mot cupfinale på Ullevaal.

Laget (spillerne) stiller i flaggborg ved innmarsj til kampen. De som er med på dette får billetter til kampen gratis. Laget/spillerne får ta med ledere i følget, et naturlig antall for å passe på gruppen med spillere.

En kontaktperson for laget melder på laget med antall spillere. Skriv kontaktpersonens navn og kontaktinfo, og som kommentar legger du info om hvilket lag du representerer og hvor mange spillere dere stiller med i flaggborgen. Påmeldingsfrist er søndag 20. oktober.

Alle Hundvåg-lag inviteres til å melde seg på - barn, ungdom og senior. Merk at kampstart er klokken 20:00. Dersom vi får for mange påmeldte må vi foreta en utvelging av hvem som får bli med, dette vil kommuniseres så tidlig som vi evt. vet dette

Påmelding av lag til flaggborgen gjør dere her: https://www.hundvagfotball.no/portal/public/event/signup.do?siteId=68&eventId=40426